UDĚLEJTE SI RADOST NOVOU KABELKOU! NAD 1000 Kč DOPRAVA ZDARMA!

Překvapení v kabelce

Akce kabelka s překvapením skončila (trvání 11.9. - 17.9.2017).

V minulém článku jsme slíbili, že po skončení akce KABELKA S PŘEKVAPENÍM ukážeme, jaká překvapení se v kabelce skrývala. Kdybychom prozradili předem, už by se nejednalo o překvapení :-)

Jak akce probíhala ? 

Pro tuto akci byly vybrány KABELKY Z KOLEKCE LASER CUT, všechny kabelky byly označeny výrazným štítkem KABELKA S PŘEKVAPENÍM.

w2264_apricot_1 – kopie

Zákaznice, která kabelku objednala, uhradila běžnou cenu kabelky, ale uvnitř se navíc skrývalo hodnotné překvapení :-) 

Vybírali jsme takové dárečky, o kterých jsme přesvědčeni, že udělají opravdovou radost, nejednalo se tedy jen o nějaký přiložený propagační materiál nebo vzorek. 

 

1) Ke každé kabelce byl přiložen protiprachový sáček v bílé barvě se srdíčkem na přední straně. Tento protiprachový sáček je u těchto kabelek standardem a je přiložen u každé z nich. 

A teď už obsah navíc ! 

2) Do každé kabelky byla navíc vložena kosmetická taštička z řady BIRD PRINT (barva bílá, růžová, světle modrá nebo světle zelená). ZDARMA. 

345 (2)

 

3) A aby toho nebylo málo, tak do každé kosmetické taštičky byl vložen vtipný hydratační lesk na rty z řady CUPCAKE nebo kosmetické zrcátko z řady OWL. ZDARMA.

                                                         Kampaň lesky 1

a to už se vyplatí ! Co říkáte ? 

Děkujeme za vřelé ohlasy zákaznic ! 

Jakmile tedy někdy v našem shopu narazíte u kabelky na zřetelný štítek KABELKA S PŘEKVAPENÍM, pak určitě nějaké hodnotné překvapení bude skrývat!